IT-dienstverlener VX Company lanceerde enige tijd geleden het submerk VX Academy. Dit is een speciale agile en scrum unit van VX die trainingen en coaching aanbiedt. Compleet met eigen website en social mediakanalen. De academy had veel potentie, maar een duidelijk merkconcept ontbrak. Aan ons de taak om dit merk te re-branden.

De vraag

Bij IT-dienstverlener VX Company steeg de vraag naar training en coaching enorm. De tijd was aangebroken om hun Agile unit online groter te positioneren. En wel: eenduidig, door de hele organisatie, over alle kanalen.

Een agile release

Het resultaat was een intelligent en creatief campagneconcept dat ambitieuze en leergierige IT-ers inpalmde. Om de sterke band met VX Company te laten zien, voorzagen we het nieuwe logo van de pay-off ‘a VX Company brand’. Een eigenwijze website, pakkende display en SEO advertising, promo op LinkedIn en een sticker guerrilla actie; het hele pakket lanceerden we met zorgvuldig opgebouwde spanning voor een agile release.
 

 

Het succes kwam gelukkig ook soon. Het aantal terugkerende bezoekers verdubbelde, bekeek meer pagina’s en bleef langer op de website.