SEO

SEO: meer resultaat zonder te adverteren

Je kan nog zo'n mooie website hebben – als niemand 'm weet te vinden, heb je er niets aan. Dankzij SEO-optimalisatie is je website beter vindbaar voor bezoekers, doordat zoekmachines als Google blij worden van een SEO-technisch geoptimaliseerde website, goede user experience en relevante SEO-content. Zo kom je in de eerste resultaten van de zoekmachine en dát levert je meer bezoekers en dus meer resultaat op.

SEO sells – keiharde knaken

De meeste mensen doen graag geheimzinnig over SEO, maar wij zijn anders dan de meeste mensen. Wij zijn transparanter dan plexiglas en geven je graag een kijkje in wat wij doen om jou die topposities in de zoekmachines te bezorgen.

Technische optimalisatie

Bij sommige websites duurt het een heel reclameblok voordat alles goed ingeladen is of voordat je de juiste pagina gevonden hebt. In die tijd heeft je bezoeker je allang verlaten en bij de concurrent geshopt. Met technische optimalisatie heb je een website die fantastisch vindbaar is én lekker werkt.

SEO copywriting    

Als jij in Vlaanderen je 'kozijnen' wil slijten en je ook dat woord gebruikt, kom je niet ver. Ze heten daar namelijk 'ramen en deuren'. Je moet weten waar je doelgroep op zoekt én waar jij op gevonden wil worden. Dan is het tijd voor rake SEO-copy. En dan geen over-geoptimaliseerde teksten waar zelfs zoekmachines ongemakkelijk van worden, maar lekker lezende teksten met de zoektermen op precies de juiste plekken.

Linkbuilding        

Linkbuilding is briljant, want dat digitale mes snijdt aan twee kanten. Doordat andere waardevolle websites een link naar de jouwe plaatsen, ziet Google dat jij iets te geks te bieden hebt. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door voor jou interessante partijen te benaderen. Willen ze in ruil voor een gratis sample een aanbeveling plaatsen? Deelt iemand de link naar jouw interview? Google waardeert je website meer én de lezers van die andere website komen met jouw merk, product(en) en/of dienst(en) in aanraking. Winning!

User experience (UX) optimalisatie

Een website die qua gebruiksvriendelijkheid een verademing is voor je doelgroep – dat regelen wij. Dat je bezoeker nergens tegenaan loopt, behalve tegen de gezochte producten of informatie. Maakt Google ook blij, want die ziet dat jouw bezoekers precies vinden waar ze naar op zoek zijn. We houden het gedrag van je bezoekers in de gaten, brengen feedback in kaart en testen, experimenteren en optimaliseren.

Optimaal scoren met SEO

We leveren een totaalpakket. Want van op één staan in een zoekmachine hoef je nog geen wonderen te verwachten. Als je duizend bezoekers op een dag hebt, maar bijvoorbeeld niemand koopt of contact met je opneemt, heb je er nog niets aan. Dan is het nog beter om tien bezoekers te hebben die allemaal converteren. We maken samen met jou van je digitale online thuisbasis een conversieknaller. Gewoon, omdat het kan.