Heylen Vastgoed is met tien kantoren het grootste makelaarskantoor van de provincie Antwerpen. Bedrijfsvastgoed, exclusief vastgoed, nieuwbouw, verkoop, verhuur; deze rasondernemer doet ongelofelijk veel in de markt. Heylen Vastgoed vroeg ons om zitting te nemen in hun marketingteam om de verkoop te stimuleren. Met name voor het vergroten van het aantal online schattingsaanvragen (taxeren is gratis en vrijblijvend in België). Dat vonden wij zeer plezant.
 

Kennis van wonen

Heylen Vastgoed is met vijftig commerciële mensen prima in staat om aan klanten uit te leggen waar ze goed in is. En met de naamsbekendheid - sponsor van onder andere Royal Antwerp FC - zit het ook wel goed. Alleen online bleek overtuigen lastiger. Het verkeer op de website van Heylen Vastgoed was uitstekend, maar leidde niet tot conversie voor schattingsaanvragen. Daar wisten wij wel raad mee. Wij onderzochten hoe het beter kon en optimaliseerden de User Experience van de website. Vervolgens pasten we online search advertising, display advertising en SEO toe. Laat die schattingsaanvragen maar komen!
 

Het dak eraf

Het aantal schattingsaanvragen steeg binnen een halfjaar met 643% (ja, ge leest het goe). En Blue Dragon is nog niet klaar; we gaan nog een tijdje door met onze display retargeting strategie voor nog betere rondetijden.