De vraag

Around the world, around the wo-o-rld [sing and repeat 4x]. Dat was en ís de ambitie van boekingssite Travelbricks; onderdeel van een groot internationaal reisnetwerk. Of we konden helpen met – om te beginnen - het vergroten van het marktaandeel in Nederland. We stapten in en concludeerden na onderzoek dat de merkbasis nog niet sterk genoeg was om op te bouwen.
 

Onze oplossing

Eerst legden we een fundament met onze Brand Impact methodiek. Wat maakt Travelbricks nou zo bijzonder? Je kunt er – op een maanreis na - alles boeken. Maar wat het meest opvallend is: via de site boek je ook activiteiten op locatie. Een zeer betekenisvolle meerwaarde, want juist uitstapjes maken een reis bijzonder.

Het resultaat

Een landelijke imagocampagne - tv, radio en online – zette Travelbricks op de kaart. Blue Dragon gaf Travelbricks het predikaat The Ultimate Booking Site met de pay-off ‘meet the world’. Vergezeld van de boodschap: “Die vlucht, dat hotel, het lokale vervoer… dat kennen we allemaal wel. Maar wát ga je doen? Op Travelbricks zoek, vind en boek je het allemaal.”