De Bossche WoonBoulevard is een vereniging van verschillende winkels die bij elkaar zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Deze club was op zoek naar een nieuwe partij die hen kon helpen om meer bezoekers te trekken naar de 50.000 m2 wooninspiratie die zij gezamenlijk aanbieden. Als pitchwinnaar én buren waren wij de partij bij uitstek om de boulevard online te boosten.

Betere online experience

Om de uitstraling van De Bossche WoonBoulevard nog meer jus te geven, fristen we de huisstijl subtiel op. Deze huisstijl werd doorvertaald op de website, social media kanalen, de nieuwsbrief en de andere online uitingen. 

Het social media management lag volledig bij ons, inclusief content creatie en webcare. De focus lag op het ontwikkelen van kwalitatieve content: inspirerende blogartikelen, social media posts, leuke e-mailmarketing.

We like

Dat mensen nieuwsgierig zijn naar De Bossche WoonBoulevard blijkt wel uit de resultaten. Bijna 35% van de ontvangers van de nieuwsbrief opende de nieuwsbrief ten opzichte van bijna 17% procent in het voorgaande jaar. Na een kwartaal ‘page like’ campagne voeren op Facebook had de pagina ruim 300 volgers voor zich gewonnen. De organische social media resultaten waren ook uitstekend met een engagement rate van 6,72% ten opzichte van 2,28% in 2019. Wij gaan nog even lekker door!