Focus op nieuw gezinsgeluk

Jeugdzorg moet anders en het kan ook anders. Dat weet De Gezinsmanager, met roots in de jeugdzorg, als geen ander. Snel en daadkrachtig een leefbare gezinssituatie creëren. Met het kind in de hoofdrol. Dat is de belofte van De Gezinsmanager. Het grote verschil met de gevestigde orde: De Gezinsmanager gaat door waar anderen stoppen. Je begrijpt dat we meteen een klik hadden.
Particulieren, professionals, verwijzers en overheid; ze zijn allemaal welkom bij De Gezinsmanager. En ze voelen zich ook welkom, want de toestroom stijgt enorm. Tijd om De Gezinsmanager klaar te stomen voor de toekomst.
 

Twaalf paden

Wij hielpen De Gezinsmanager bij het promoten van de diensten bij een zeer gevarieerde groep stakeholders, twaalf stuks om precies te zijn. Een hoog complexe uitdaging zullen we maar zeggen. Gelukkig zijn wij als bureau in staat om vanuit één merk met verschillende doelgroepen te werken. Elke groep vroeg om een andere strategie en aanpak; dat is professioneel reclame maken at his best. En wij draaien onze hand niet om voor maatwerk marketingcommunicatievraagstukken.
 

Ontzorgen binnen de zorg

De website en de socials tilden we naar the next level. We startten een online advertentiecampagne, ondersteunden bij pr-vraagstukken, hielpen bij het zoeken van partners, etc. om voor De Gezinsmanager te doen wat zij elke dag in xxl doet: ontzorgen. 
Eerlijk is eerlijk, het is soms pittig. Maar we helpen uiteraard heel graag mee aan nieuw gezinsgeluk.